Geachte hulpverlener

Als lid van onze EHBO-vereniging zult u zeker niet dagelijks worden geconfronteerd met letsels en (zware) ongevallen. Het kan zijn dat u nog maar kort of reeds geruime tijd in het bezit bent van het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.
In onze statuten staat o.a. dat onze vereniging als doel heeft “het al dan niet in georganiseerd verband daadwerkelijk verlenen van eerste hulp”. In onze huidige samenleving worden er door diverse organisaties steeds meer evenementen georganiseerd waarbij er door de gemeente en/of overheid verplichtingen worden opgelegd aangaande de inzet van EHBO-hulpverleners.
Voor deze verplichting weet men steeds beter de weg naar onze vereniging te vinden en dat zal zeker de naamsbekendheid van de EHBO verhogen.
Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij momenteel onvoldoende hulpverleners.
Als bestuur moeten we de huidige groep hulpverleners uitbreiden maar daarbij hebben we u als bezitter van een EHBO-diploma (=hulpverlener) nodig.
Daarom beleggen wij samen met de huidige hulpverleners een voorlichtingsavond over de hulpverlening. Denk hierbij aan een vergoeding voor uw inzet, EHBO-outfit en verbandkoffers ed. Deze voorlichting zal plaats vinden op maandag 28 mei as. om 20.00 uur in ons EHBO-gebouw aan de Roelf Bosmastraat 47 in Rijssen.
Het zou fijn zijn u op deze avond te mogen begroeten maar mocht u verhinderd zijn en toch belangstelling hebben neem dan contact op met het bestuur.
Indien u zich voor deze voorlichtingsavond aan wilt melden dient u een mail te verzenden naar [email protected]
U kunt zich aanmelden t/m 21 mei as.
Wij rekenen allen op uw komst.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur.