Rabobank Clubkas Campagne

Ook in 2018 organiseren wij de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Noord en West Twente bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden. Maar liefst 464 verenigingen en stichtingen hebben afgelopen jaar meegedaan.

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode van 1 tot en met 21 mei 2018 beslissen onze klanten vanaf twaalf jaar hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende clubs. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Alle leden krijgen rond 1 mei per post of per e-mail een persoonlijke stemcode toegestuurd.

Stemmen

Win € 250,- extra met de Originaliteitsprijs!

Een goede campagne voeren kan jouw club veel extra stemmen opleveren. Rabobank Noord en West Twente beloont die extra inspanningen met een Originaliteitsprijs. De tien leukste, gaafste, gekste of origineelste campagnes krijgen € 250,- extra bovenop hun reguliere bijdrage uit de Rabo Clubkas Campagne. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur in de campagneperiode (dus tot 21 mei) een e-mail naar [email protected] met daarin een video/flyer/foto van jullie campagne voor de Rabo Clubkas! In de Finaleweek (eind mei) worden de winnaars bekend gemaakt.

Uitslag

In de Finaleweek, van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni, maken wij de uitslag bekend. Uiterlijk vrijdag 1 juni om 10.00 uur staat de uitslag op onze site www.rabobank.nl/nwt. In deze week gaan medewerkers van de bank zoveel mogelijk clubs langs om persoonlijk een cheque uit te reiken!