Skip to main content

EHBO Cursusseizoen 2023

Bij de EHBO Rijssen is het sinds enkele jaren mogelijk om cursus “EHBO”, “Kinder EHBO” en “Reanimatie AED” te volgen. Voor de cursus “Kinder EHBO” hebben we momenteel voldoende aanmeldingen om een nieuwe ronde te starten. Deze zal namelijk starten op donderdagavond 26 januari 2023, aanvang 19:30 – 22:00 uur voor drie avonden les en de laatste avond examen. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De cursus “Kinder EHBO” behandeld de meest voorkomende ongevallen rondom het huis die uw (klein)kind kan overkomen. Hierbij leert u adequaat handelen in geval van zulke situaties.

Voor de beginnerscursus “EHBO” en “Reanimatie AED” zijn nog geen startdata bekend, deze zullen zo spoedig mogelijk starten bij voldoende aanmeldingen voor deelname. Bij de cursus “EHBO” leert u hulp bieden in noodsituaties in afwachting op het arriveren van professionele hulp. Uiteraard hoopt u deze cursus nooit nodig te hebben, maar het geeft uzelf vertrouwen over hoe te handelen, wanneer dit toch eventueel noodzakelijk wordt. Tijdens de cursus “Reanimatie AED” leert u zelf te reanimeren en het bedienen van een AED, wanneer deze beschikbaar is. Dit alles volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Wanneer u eventueel informatie wenst kunt u mailen naar secretaresse@ehborijssen.nl